+47 40 51 60 51

MELITA DENTAL
TANNKLINIKK

VISKAS
JŪSŲ
ŠYPSENAI...

OM KLINIKKEN

MELITA DENTAL er en stor, moderne og  profesjonelt gjennomført tannlegeklinikk. Du får kvalifisert tannbehandling hos en av våre hyggelige medarbeidere. Vårt mål er å tilby førsteklasses behandling med topp moderne utstyr og det seneste innen tannteknikk.

VÅR MISJON

MELITA DENTAL sin misjon er å være tannlegeklinikken som kan tilby individuelt tilpasset og best mulig smertefri tannbehandling.

VÅR VISJON

MELITA DENTAL sin visjon er å være tannlegeklinikken med høy kompetanse og alle fasiliteter.

 

TRENGER DU HJELP?

BEHANDLINGER

UNDERSØKELSE

 ÅRLIG / FØRSTEGANGSUNDERSØKELSE

Vi tilbyr faste individuelt tilpassede innkallingsintervaller til hver enkelt pasient. De fleste pasienter utfører en årlig kontroll av munn og tannhelse. Enkelte er plaget med mye tannstein eller har kanskje hatt mye hull og vil derfor få tilbud om halvårlig tannlegetime, mens de fleste behøver kun en gang per år. Ved førstegangsundersøkelse vil det bli utført en grunndig ektraoralt og intraoralt undersøkelse, samt røntgenologisk undersøkelse, rens av supragingival tannstein. Pasienten får en forklaring på det som eventuelt ble funnet, forslag til behandling og skriftlig kostnadsoverslag.

 AKUTT UNDERSØKELSE

Det som er mest vanlig ved akutt besøk er smerter, knekte tenner og ubehag. Dette blir prioritert!

Vi forsøker å hjelpe alle som har akutt behandlingsbehov samme dag.

Vi tar oss god tid til en ordentlig undersøkelse.

Alt vi ser forklarer vi deg.

Vi er der når du trenger oss mest.

FOREBYGGENDE

PROFYLAKSE

Profylakse er det viktigste vi må gjøre sammen for å minske risikoen for at du får tannsykdommer. Vi tilbyr deg regelmessige kontroller, tannpleie, fjerning av tannstein og profesjonell tannrens. Ved regelmessige kontroller og undersøkelser, kan vi forebygge store tannskader og store kostnader. For å forebygge tannsykdommer må du ha god munnhygiene og besøke oss regelmessig. Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål vedrørende profylakse og forebygging.

INFORMASJON, INSTRUKSJON, MOTIVASJON

Hver gang pasienten er på besøk blir det gitt informasjon om fluor munnskyll, fluor tabletter og tannpuss. Pasienten instrueres i bruk av tanntråd, elektrisk tannbørste og vanlig tannbørste.Vi vil motivere deg til daglig bruk av tanntråd, tannbørste, fluor bruk og ikke minst et sunt kosthold.

KOSTHOLDSVEILEDNING

Pasienten fyller en kostholdsanamnese i 5 dager. Etter vurdering av kosten, blir det gitt veiledning og råd.

Spis en ernæringsmessig riktig sammensatt kost og begrens innholdet av kullhydrater (sukker). Begrens det antall ganger tennene utsettes for syre. Munnhygiene er viktig men kosten enda viktigere. Hvis man mater bakteriene i munnen med sukkerrik kost flere ganger om dagen, blir plakket ekstra klebrig og syrerikt. Da er risikoen for karies større. Når vi spiser starter syreangrepet umiddelbart. Alle karbohydrater kan gi karies. Derfor forverrer brød, poteter og en rekke andre matvarer syreangrepet. Det absolutt viktigste når det gjelder kosten, er ikke hva vi spiser, bortsett fra rene sukkerprodukter, men hvor ofte. Hvis man småspiser mellom måltidene, rekker munnen aldri å nøytralisere syren. Risikoen for å få karies er da stor.

MELITA DENTAL anstrenger seg ekstra mye sammen med deg, for å hindre at karies dannes.

IMPLANTATER

TANNREGULERING

underbehandling….

PROTETIKK

Protetisk behandling omfatter mange forskjellige typer behandling hvor formålet er å erstatte manglende tenner eller deler av tannen.

KRONE

 En krone er en tannrestaurering som brukes dersom tannen er så skadet at den ikke kan repareres med en fylling. Den aktuelle tannen slipes til og det tas et avtrykk. Avtrykket tas ved hjelp av ulike materialer som påføres tennene med en avtrykkskje. Ofte opplever pasienten denne metoden som ubehagelig.  Derfor bruker MELITA DENTAL  en ny metode – digital avtrykk. Med den moderne teknologi er det mulig å ta et tredimensjonalt, elektronisk bilde av kjeve og tenner. Vi lager enten kronen selv ved hjelp av en CEREC slipemaskin på klinikken eller sender avtrykket elektronisk videre til et dentallaboratorium/tannteknikker, som så fremstiller kronen.  Når kronen er ferdig kan den sementeres på den tilslipte tannen med egnet sement. Kronens farge og fasong er tilpasset de andre tennene og resultatet blir derfor pent. Når vi velger CEREC metoden trenger pasienten som regel bare et besøk og krone blir sementert på samme dag. I de tilfellene når kronen fremstilles av en tannteknikker lager vi en midlertidig krone i første seanse. Det finnes flere ulike kronetyper og disse har forskjellige egenskaper når det gjelder styrke og estetikk. De to vanligste typene er helkeramiske kroner og kroner med en innerkjerne av metall med porselen (keram) brent utenpå. Helkeramiske kroner har god estetikk og benyttes først og fremst der kravet til et pent resultat er spesielt høyt. Det finnes nå svært sterke keramer, slik at denne kronetypen også noen ganger kan brukes på tenner med større tyggetrykk. Det er meningen at en krone skal vare i mange år. Likevel er det en del forhold som kan forkorte levetiden til en krone slike som brudd av porselen, karies i kronekanten eller tannsmerter.

BRO

En bro er en tannrestaurering som kan brukes til å erstatte én eller flere tapte tenner. Det er en porselensstruktur som innbefatter flere sammenhengende tenner. En forutsetning for å kunne benytte broer er at pasienten har noen sterke tenner igjen i munnen.  Dersom nabotennene er i perfekt stand, er det synd å slipe på disse, man bør da heller velge å sette inn et implantat.  Tannlegen sliper og former til nabotennene, som skal fungere som feste for broen og det tas et avtrykk. Avtrykket tas ved hjelp av ulike materialer som påføres tennene med en avtrykkskje. Pasient ofte opplever denne metoden som ubehagelig.  Derfor bruker MELITA DENTAL en ny metode – digital avtrykk. Med den moderne teknologi er det mulig å ta et tredimensjonalt, elektronisk bilde av kjeve og tenner. En bro fremstilles på samme måte som en krone hos tanntekniker.  Det finnes flere ulike typer av broer og disse har forskjellige egenskaper når det gjelder styrke og estetikk. De to vanligste typene er helkeramiske broer og broer med en innerkjerne av metall med porselen (keram) brent utenpå. 3-ledds helkeramisk bro kan fremstilles på dagen med CEREC metoden. Det er meningen at en bro skal vare i mange år. Likevel er det en del forhold som kan forkorte broens levetid slike som brudd av porselen, karies i kronekanten eller tannsmerter.

STIFT

Av og til er tannen så skadet eller knekker i nivå med tannkjøttet at den ikke kan bære en krone. Man kan bruke stift bare på rotfylte tenner. Dersom tannen er rotfylt tidligere, må tannens rotfylling kontrolleres. Stift sementeres fast i roten med en egnet sement. Rundt stiften bygger man opp en konus som slipes og formes til.  Stiftens funksjon er å forankre oppbygningen til tannen. På stiften kan det deretter festes en krone. Stifter fremstilles ofte i kompositt eller glassfiber.

PROTESER

Det finnes forskjellige type proteser: hel proteser, del proteser, immediat-protese og valplast protese.

En helprotese er en tann-erstatning som benyttes når alle tennene i kjeven mangler. Den består av et plastmateriale som fungerer som feste for tenner i plast eller porselen.  Helprotesen lages av en tanntekniker etter et nøyaktig avtrykk av kjevekammen. Fremstillingen krever flere tannlegebesøk.

En delprotese er en avtagbar tannprotese som kan erstatte en eller flere tenner. Protesen er festet med kroker (klammere) på de gjenværende tennene, men kan enkelt tas ut ved for eksempel rengjøring.  Delprotesen lages av en tanntekniker etter et nøyaktig avtrykk av gjenværende tenner og kjevekam. Fremstillingen krever flere tannlegebesøk.

En immediat-protese er en protese som settes inn like etter at de dårlige tennene fjernes. Det blir på forhånd tatt avtrykk av overkjeven og underkjeven og selve protesen lages av en tanntekniker. Fordelen med immediat-protesen er at man slipper å gå uten tenner etter at disse er fjernet. Man vil imidlertid kjenne sårhet i kjeven den første tiden etter at protesen er satt inn. I tillegg vil kjevekammen gjennomgå endringer under tilheling, noe som gjør at tilpasningen gradvis blir dårligere. Dette kan løses ved at protesen fylles på innvendig. Som et alternativ kan det etter endt tilheling fremstilles en ny protese som passer de endrede forholdene.

Valplast 

Valplast er en nylonbasert protese. Materialet gir en fin kombinasjon av styrke og fleksibilitet i pasientens munn. Protesen er fleksibel og justerbar i varmt vann, samt den lages normalt med tannfargede klammere.

Greit å vite

Det tar tid å venne seg til den nye protesen. For deg som får protese for første gang, kan økt spyttproduksjon og brekningsfornemmelser være vanlige plager like etter innsetting. Videre vil det ta tid før muskulatur og slimhinner er vant til den nye situasjonen. I tilvenningsperioden bør det derfor brukes flytende føde og lett-tygd mat. Maten kan deles opp og tygges forsiktig. Det kan likevel oppstå ømme punkter og gnagsår i munnen der protesen presser for hardt. Dette korrigeres ved beslipning av protesen hos tannlegen. Mange vil oppleve at det er vanskelig å snakke tydelig med den nye protesen i begynnelsen. Særlig lyden ”s” kan volde problemer. Trening i form av å lese høyt for seg selv vil fremskynde tilvenningen. Om uttalevanskene vedvarer, kan korreksjon hos tannlege også være nødvendig.

Helproteser kan ha en tendens til å løsne og forårsake problemer når du forsøker å spise bestemte matvarer. Dette ubehag kan minskes ved å fastsette tannproteser ved hjelp av forutgående behandling med implantater. Denne behandlingen kan derfor hjelpe deg med bekymringer om at protesen vil løsne eller falle ut.

TANNFYLLINGER

Det er kunst av funksjon og estetikk.

HULL I TENNENE ELLER KARIES 

Hull i tennene (karies) beskriver en åpning i tannens krystaller på grunn av bakteriell aktivitet. Tannens vev løser seg som regel opp når pH faller under 5,2 og et hull blir dannet. Hullets størrelse avhenger av mange faktorer, men blir som regel større med tid.

Bakterier trenger inn i åpningen og gjør denne større etter en stund. Dette pga. at de fortsetter å produserer syre som er deres avsfallstoff og krystallene løser seg opp. Dersom en ikke holder god munnhygiene vil matrester bli igjen og bakteriene vil da ha tilgang på næring. Det resulterer i at mer syre blir laget og sannsynligheten for hull eller større hull i tennene øker. Dersom hullet blir veldig stort, slik at vi ikke kan fjerne bakteriene/ plakket fra tennene ved hjelp av vanlig tannpuss, blir det nødvendig med borring for å kunne rense kaviteten og fjerne bakteriene.

FYLLINGS MATERIALER

Det er mye å velge mellom og valget ditt kan avhenge av en kombinasjon av pris, forventet holdbarhet, utseende og funksjon.

Noen ulike fyllmaterialer er f.eks.:

 • Kompositt. Komposittfyllingene lages av en blanding av glass og plast, og kan gi samme farge som tannen, slik at de bare synes hvis man ser etter på ekstremt nært hold. Materialene er ikke like holdbare som gull eller keramikk, og må kanskje byttes ut oftere.

 • Keramikk. Keramikkfyllinger er også tannfarget, og ser naturlige ut i munnen. Keramikk-kroner er mer holdbare, men er hardere enn plast, og kan derfor slite på de tennene de biter mot, spesielt om man gnisser eller presser tenner. Tannlegen din kommer til å undersøke bittet ditt, og kanskje slipe og polere kronen for å unngå tannslitasje.

 • Glassionomer. Disse glass- og akrylfyllingene binder seg til tannens emalje og tannbein, og inneholder fluor som avgis i munnen i lang tid. Det er ikke spesielt hardt, men er tiltenkt for områder i munnen som ikke er utsatt for belastning, f.eks. på tannhalser eller i fortenner. Det brukes også ofte i melketenner på barn.

TRINN FOR TRINN

Når det er på tide å reparere en tann, kommer tannlegen først til å bedøve området med lokalbedøvelse. Hvis du er veldig nervøs før behandlingen eller bedøvelsen, bør du fortelle det til tannlegen slik at du kan få hjelp til å slappe av.

Først når du ikke kjenner noe i området rundt hullet, kommer tannlegen til å fjerne tannråten i tannen med enten et spesialbor, luftblåsing, et håndinstrument eller kanskje til og med laser. Målet er det samme, nemlig å fjerne all tannråte. Hvilket instrument som brukes, kommer an på hvor hullet sitter og hvor stort det er. Når all tannråten er fjernet, er det på tide å fylle tannen. Fyllingsprosedyren er litt forskjellig avhengig av valgt fyllmateriale og hvor dypt hullet er. Visse fyllinger krever forbehandling av emalje og tannbein, eller må bygges opp i lag slik at selve formingen kan ta litt tid.

Når fyllingen er på plass, må den slipes og poleres før du kan gå hjem. Bedøvelsen forsvinner til slutt helt i lepper og tannkjøtt, men kan bli sittende i noen timer, så vær forsiktig når du spiser eller drikker, spesielt varme ting, hvis du fortsatt merker bedøvelsen. Ikke tygg på den nye fyllingen hvis tannen fremdeles er bedøvet. Etter en ny fylling er det normalt at tannen er litt følsom i opptil et par uker, men hvis tannen gjør vondt når du biter sammen eller føles for høy, må du bestille en ny time hos tannlegen ganske raskt for nedsliping. Det er det samme om følsomheten ikke minsker på noen uker.

HVOR LENGER VARER EN FYLLING?

Det er mange faktorer som avgjør hvor lenge en fylling varer:

Fyllingens størrelse og plassering på tannen – en liten fylling som er lett å holde ren kan forventes å holde lenger enn en stor fylling med vanskelig tilgjengelighet for renhold.

Pasientens bittforhold – om man gnisser eller presser tenner, utsettes både tenner og fyllinger for store krefter og fyllingens levetid kan reduseres.

Renhold og kosthold – å forebygge nye hull i tennene, vil øke fyllingenes levetid.

Tannlegens evne til å utnytte materialets egenskaper og slik lage en best mulig fylling.

ROTBEHANDLING

HUSK! Det er bevist gjennom vitenskapelige studier og analyser at bakterier i rotkanalene har en sammenheng med både hjertesykdom og kreft.

HVORFOR MÅ EN TANN ROTFYLLES?

En rotfylling er nødvendig å gjøre på tenner hvor pulpa ( I det indre av tannen er det bløtvev som inneholder små blodkar og nerver ) er betent eller infisert. Dette kan for eksempel skje på grunn av dype hull, dype fyllinger, slag mot tannen, tanngnissing eller andre påkjenninger. Resultatet kan bli tannsmerter, og en infeksjon som sprer seg til kjevebenet rundt tannens røtter. Ved å rotfylle tannen, fjerner man bakteriene og får kontroll på infeksjonen. På denne måten kan tannen reddes.

HVA ER ROTFYLLING? 

Rotfylling (endodonti) er en behadlingsmetode som innebærer at betent, dødt vev eller nerven inn i tannen tas vekk. Tannen må renses hele veien i fra kronen og helt ned til enden av roten.

 • Før man setter igang med en eventuell rotbehandling må man ha en diagnose både på tann-nerven og tannbeinet rundt tannen. Det tas en klinisk og røntgen undersøkelse. Ulike diagnoser gir ulike prognoser på behandlingen.

 • Hvis nerven (pulpa) er betent men levende, gir vi alltid bedøvelse før vi starter behandling. Med vår moderne anestesi metoder bedøvelsen settes smertefritt.

 • Kofferdam (Gummiduk) settes rundt tannen for å beskytte tannlegensarbeidsområde fra spytt og infeksjon i munnhulen.

 • Gamle fyllinger og vev som er infisert må fjernes.

 • Tannlegen lager en liten åpning i tyggeflaten på tannen, deretter blir nervekanalene renset ut med maskinelle rotfyllings- og ultralydinstrumenter eller laser. Kanalene også renses med diverse væsker som gir bedre kontroll på infeksjonen.

 • Etter utrensing er feridig, fylles det tomme rommet vanligvis med en gummi/resin material kalt for guttaperka.

 • Etter denne behandlingen er ferdig, må en bygge opp resten av tannen. Dette vil avhening av hvor mye tannsubstans som er igjen. Den beste løsningen, hvis mye av tannen er borte, er en tannkrone. Dette forsterker tannen, forhindrer tannfrakturer og bakterieinfeksjon. Er det mye igjen av tannen kan det være godt nok å lage en fylling.

PERIODONTIT

underbehandling…

DIGITAL SMILE DESIGN

MUNNHYGIENE

underbehangling….

TANNBLEKING

Det finnes ulike metoder for å få hvitere tenner og bleking av tennene er den mest skånsomme. Misfarging av tennene kan komme av f.eks. røyking, inntak av fargerike drikker, som kaffe, te og rødvin eller sterkt krydret mat.  Noen mennesker er født med gulere tenner enn andre, men uansett hva som er opphavet til gule eller misfargede tenner kan man alltids bleke tennene for et flottere smil og et mer attraktivt utseende.

Før behandlingen startes undersøkes tennene dine for å sjekke at du ikke har hull i tennene eller skadet tannkjøtt, dette må i så fall behandles først. Vær oppmerksom på at tannkrone og tannfyllinger ikke kan blekes.

Ved hjemmebleking tas det et avtrykk av tennene både oppe og nede og du får påsatt to tynne skiver som du skal ha blekningsmiddel i.  Skinnene skal først prøves i munnen for å se om de sitter riktig. Deretter viser tannlegen deg hvordan du skal legge gelé i skinnene og hvilke tenner du skal bleke. Skinnene skal helst brukes om natten i omtrent 6-8 timer. De kan også brukes om dagen, men det kan bli vanskelig pga. jobb, inntak av mat og drikke osv. Derfor anbefaler vi å bruke skinnene om natten når du sover.  Det vil være lettere å bleke både over- og underkjeven samtidig, da prosessen blir forkortet. Skulle det være et problem er det fullt mulig å ta en kjeve av gangen. Vi foretrekker hjemmebleking og anbefaler det til alle våre pasienter.

Fordelene med hjemmebleking er at:

– Du har full kontroll over din tannfarge og kan alltid avslutte behandlingen når du føler du er fornøyd med den nye fargen på tennene dine.
– Med blekningssettet medfølger det alltid en fargeskala som du kan bruke for å sammenligne din opprinnelige tannfarge med den nye du får. Da kan du tydelig se forskjellen.
– Når du er ferdig med behandlingen kan du beholde skinnene dine til neste gang du vil bleke tennene. Det eneste du gjør er å kjøpe blekningsgele i sprøyter.

TANNTREKKING

underbehandling…

SKJØNNHETS INJEKSJONER

SKJØNNHETS INJEKSJONER

Ekte skjønnhet kommer innenfra.

Kunst er å skape skjønnhet.

Juvederm – fillere

En serie med hyaluronsyre hvor hvert produkt er spesialutviklet for et bestemt problem.

Vi kan tilby behandling med Juvederm Vycross (Volbbella, Volift, Voluma) og Juvederm ultra produkter.

Juvederm produktene gir en kosmetisk behandling uten bruk av kirurgi.

Avhengig av behandling og produkt, kan resultatene vare i opptil 18 måneder.

Behandlings områder: a

lle områdene i ansiktet.

Juvederm gjenoppretter tapt volum, reduserer eller jevner ut linjer i kinn, leppe / rund munn, hake og ansiktskonturene.

Botox ( Vistabel )

Vistabel er et botulinumtoksin type A som midlertidig blokkerer frigivelse av acetylkolin. Muskelen slapper av og rynkene reduseres.

Behandlings områder:

bekymringsrynker mellom øyenbryn (glabellalinjer), kråketær (rynker ved øyne som er synlige ved smiling) og panna.

Resultatene av behandlingen er synlige innen en uke etter injisering, og maksimal effekt oppnås to- fire uker etter injisering. Behandlingen er effektiv i opptil tre – fem måneder etter injisering. Det bør gå minst tre måneder mellom hver behandling.

 

CAD/CAM Lab

underbehandling…

CBCT, OPG (3D tomografi)

RØNTGENBILDER

En klinisk undersøkelse er likevel ikke nok til å avdekke alle typer sykdom i munnhulen.

Derfor må tannlegen også vurdere behovet for å ta røntgenbilder i forbindelse med undersøkelsen. Røntgenbilder brukes for å diagnostisere sykdommer i de deler av tennene som ikke er synlige i munnen. I tillegg kan de avdekke patologi i kjevene. Eksempler på slike sykdommer kan være hull under gamle fyllinger eller kjevecyster. I tillegg kan røntgenbilder tatt over flere år sammenlignes. Slik kan man vurdere hvorvidt en tilstand ( for eksempel et begynnende hull) har utviklet seg eller ikke.

Det finnes forskjellige former for røntgenbilder.

Ved en regelmessig undersøkelse er det vanligvis såkalte bitewings som benyttes. Bitewings gir tannlegen informasjon om blant annet hull i tennene, begynnende hull og kvaliteten til gamle fyllinger. De kan også si noe om tennenes feste og avdekke tegn til periodontitt (tannløsningssykdom). Ved behov kan bitewingbildene måtte suppleres med andre småbilder (for eksempel rotbilder) av avgrensede områder.

Panoramarøntgen (OPG) er en type oversiktsbilde som kan benyttes der behandlingsbehovet er særlig stort. Det kan også være en fordel med OPG ved planlegging av implantatbehandling eller dersom visdomstenner skal opereres ut. Panoramabilder er som regel ikke like detaljerte som de vanlige røntgenbildene. Det kan derfor i enkelte tilfeller være nødvendig å supplere med slike.

CBCT/3D-røntgen undersøkelser. CBCT står for «Cone Beam Computed Tomografi» og er en relativt ny type røntgenopptak til bruk i tannlegevirksomhet. Opptaksteknikken som brukes i CBCT gjør det mulig å rekonstruere snittbilder til et 3-dimensjonalt røntgenbilde.

Stråledosen ved en CBCT- undersøkelse er noe høyere enn dosene ved ordinære OPG- undersøkelser. For å minimalisere stråledosen til pasienten, kan våre CBCT-maskiner justere volumet av røntenopptakene slik at det tilpasses den enkelte pasientens problemstilling.

Eksempler på vanlige problemstillinger hvor CBCT-undersøkelser kan være aktuelt er:

 • Implantatplanlegging

 • Lokalisasjon av visdomstenner

 • Lokalisasjon av retinerte tenner

 • Påvisning av oblitererte kanaler og periapikale forandringer

 • Rotresorpsjoner

 • Patologiske forandringer i kjeveledd

Det er viktig for oss å gjøre gode CBCT-undersøkelser og opptre ryddig og kollegialt overfor henvisende tannleger!

ANSATTE

Rita Rasmussen

Tannhelsesekretær

Agne Gruiniute

Tannhelsesekretær

Juste Ambrasaite

Tannpleier

Melita Bruzienė

Tannlege

B&BJ

Spesialist i periodonti

Here is text that only visible for mobile devices

HVORFOR OSS?

24t AKUTTHJELP

HELFO TRYGDEREFUSJON

BETALINGSLØSNINGER

KONTAKT OSS?

PASIENTERS VURDERINGER

Dis, hac nec tincidunt lorem etiam, hac porta aenean vel et duis. Nisi velit platea, risus duis, diam, dolor dapibus tincidunt diam in vel! Diam amet montes! Duis sociis turpis tortor nisi. Est pulvinar lacus.

Rosa R. Los Angeles

Odio placerat adipiscing turpis cras hac enim eros turpis? Enim pid lundium ridiculus, mauris magnis? Eu etiam dapibus, magna? In montes montes elit nascetur. Vut ultrices magna aliquam dolor pellentesque. Nunc a, nec ac.

Leticia C. Miami

Proin risus non elit, mid. Tincidunt! Amet porta, ut, diam platea enim. Nunc, turpis. Vel placerat vel phasellus. Mattis integer auctor! Phasellus augue purus ac aliquet ac nunc! Ut cum nisi nunc elit mauris.

Michael N. San Francisco

Elementum. Nunc eros pulvinar! Parturient turpis, odio? Purus phasellus! Porta amet a pellentesque dictumst nascetur in amet, turpis urna! Magna ridiculus placerat adipiscing velit, sed! Lorem montes magna enim, adipiscing vel dignissim pellentesque? Pulvinar.

Benjamin H. New York

Porta pellentesque sed in, in vel enim sagittis, turpis ut, nisi cras. Ac integer tortor in, arcu scelerisque! Cursus elementum enim adipiscing nisi a integer porta quis rhoncus scelerisque lectus?

Christopher M. Brooklyn

KONTAKT

Kilgata 16,
3217 Sandefjord
40 51 60 51